IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Политика
22:24 | 6 ноември 2015
Обновен: 21:58 | 14 май 2024

Депутати от комисията за имунитета на Волен Сидеров с телефонни заплахи

Симпатизантите на "Атака" се сдобили с телефонните номера, след като партийната телевизия ги излъчила

По материала работи: manager
Депутати от комисията за имунитета на Волен Сидеров с телефонни заплахи

Депутати от комисията за имунитета на Волен Сидеров се оплакаха, че на личните им телефони получават заплахи от симпатизанти на Атака. Тормозът започнал веднага след като временната комисия по случая одобри да бъде свалена депутатската защита на Волен Сидеров и Десислав Чуколов. от Атака отговориха, че също били подлагани на телефонен тормоз по времето на кабинета Орешарски.

"Обажда се един гражданин на Република България. Искам да питам г-н Главчев защо иска да съди един честен човек като Волен Сидеров защо? За да защити контрабандата на наркотици на премиера Борисов ли. За това ли става въпрос? ГЕРБ ще бъдат свалени и всички от правителството ще бъдат пребити на центъра на София!"
 Подобна закани и упреци получили почти всички депутати от временната комисия за имунитета на Сидеров. Освен гласови съобщения, депутатите получавали и закани чрез СМС-. с телефонните им номера, симпатизантите на Атака се сдобили след като партийната телевизия ги излъчила, веднага след като паднал имунитета на лидера на Атака. Депутатите не се страхуват за живота си.

Настояват обаче СЕМ да се самосезира. Заканиха се, че за телефонния тормоз ще информират и главния прокурор.

От Атака обясниха, че също били подлагани на телефонен тормоз през 2013 година. 

Следващата седмица се очаква в пленарната зала да бъде гласувано и решението на комисията за арест на Волен Сидеров и Десислав Чуколов заради нахлуването в НАТФИЗ.

Вижте видеото на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2015-11-06/deputati-ot-komisiyata-za-imuniteta-na-siderov-s-telefonni-zaplahi
 

Коментари

Новини Варна