IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Политика
12:12 | 16 септември 2015
Обновен: 14:05 | 3 май 2024

И Димитър Карбов от НФСБ влезе в кметската надпревара

Явяваме се на местните избори като партия, а не като коалиция Патриотичен фронт, подчерта Карбов

По материала работи: Пламен Янков
И Димитър Карбов от НФСБ влезе  в кметската надпревара

И Димитър Карбов от НФСБ се включи в надпреварата за кметския пост във Варна. Явяваме се на местните избори като партия, а не като коалиция Патриотичен фронт, подчерта Карбов при представянетот си. Участваме във вота със свои партийни кандидати, уточни той.


За кандидат за кмет на район "Одесос" НФСБ издига Николай Туртов, за кмет на район "Приморски" Атанас Симеонов, за "Младост" Веска Николова, за "Владиславово" Катя Шматова, за "Аспарухово" Стоян Проданов". Кандидат за кмет на село Звездица е Мара Спирова, за Тополи Неделчо Неделчев, а за Константиново Марияна Полихронова.


НФСБ регистрира листа от 51 кандидати за общински съветници. Водач е Димитър Карбов, следван от Георги Александров, Атанас Симеонов, Стелиян Любославов и Татяна Димитрова.


Партията издига кандидати за кметове и в някои от общините на Варненска област. В Аврен кандидат е Свилен Радев, в Аксаково Димитър Минчев, в Белослав Илия Матев, във Ветрино Свилен Стефанов, а в Бяла НФСБ подкрепя настоящия кмет Атанас Трендафилов. Във Вълчи дол кандидат е Катя Кръстева, в Долни Чифлик Слави Каваков в Провадия Христо Гичев, в Суворово пък партията не издига свой кандидат. В Девня НФСБ подкрепя Свилен Шпатов, който е кандидат на ГЕРБ. В Дългопол националистите подкрепят кандидата Георги Георгиев.


В Старо Оряхово НФСБ издига за кандидат-кмет футболния спец Иван Петров.

Коментари

Новини Варна