IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
15:08 | 1 ноември 2015
Обновен: 06:45 | 28 април 2024

Какво заявиха кандидати за районни кметове по повод днешния балотаж

Екипи на Медийна група “Черно море” ги интервюираха за вота им

По материала работи: Борис Проданов
Какво заявиха кандидати за районни кметове по повод днешния балотаж

В три варненски района днес има балотажи за кметове. Екипи на Медийна група “Черно море” интервюираха кандидати за районни кметове по повод ІІ тур от местния вот.

Кандидатът за кмет на район “Владислав Варненчик” Николай Костадинов упражни правото си на глас в секция №306 в ОДЗ “Българче” във “Владиславово”.

 

“Първо искам да честитя големия български празник – Денят на Народните будители. Аз гласувах, за да се установи “Владиславово” като един от най-уредените райони във Варна. За да има достатъчно добра среда за младите хора за развитието им в нашия район. Гласувах, за да остане нашият район зелен и достатъчно добре подреден”, каза Николай Костадинов.

Според кандидата за кмет на “Владислав Варненчик” Неделчо Михайлов трябва да се гласува, за да има избраният кмет тежестта да изпълнява своята програма.

 

“Гласувах за това промяната във Варна да продължи. Много дълго този град и най-вече районът, който аз управлявах, беше необгрижван. Дълго време на хората и от “Владиславово”, и от “Кайсиева градина” трайно беше наслагвано мнението, че това са хора втора ръка. Мисля, че успяхме да покажем, че това не е така”, каза Неделчо Михайлов.

Кандидатът за районен кмет Петя Проданова гласува днес за по-доброто развитие на “Приморски”.

 

“Гласувах за това, да продължим да работим с тези темпове, с които през последните две години работихме  и да постигнем по-добри резултати. Най-важното за мен е район “Приморски”, района в който живея, да стане едно по-добро място за живеене, работа и отдих. Да стане по-зелен, по-благоустроен”, каза Петя Проданова.

Кандидатът за районен кмет на “Приморски” Пламен Градинаров гласува и за това хората да са сигурни, че данъците , които плащат са справедливи.

 

“Гласувах изпълнен с надеждата, че Варна ще е отново морска столица на България, да стане един прекрасен морски град, да продължим неговото развитие, да стане наистина зелен град. Да бъде по- спокойно място за живеене и да е по-сигурно, отколкото е сега”, заяви кандидатът за районен кмет на “Приморски” Пламен Градинаров.

Кандидатът за кмет на район „Аспарухово“ Мартин Златев гласува днес за промяна на статуквото и за успех на квартала.

 

“Първо искам да поздравя абсолютно всички с днешния чисто български празник – Ден на Народните будители. Вярвам, че хората ще се събудят. Това е точно деня – просто има някаква символика в тези избори. Тези хора да се събудят, да променяме статуквото. Аз гласувах за промяната на статуквото, за да можем да постигнем успеха на “Аспарухово”. На района са необходими прозрачна общинска администрация в услуга на хората и привличане на инвестиции”, каза Мартин Златев.

Коментари

Новини Варна