IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Културен афиш
16:15 | 22 януари 2024
Обновен: 10:29 | 27 април 2024

Във Варна: Отпадат спектакли заради болни актьори

Три постановки от програмата за януари на Фестивален и конгресен център Варна няма да се играят

По материала работи: Слав Велев
Във Варна: Отпадат спектакли заради болни актьори

Снимка: ФКЦ-Варна

3 спектакъла от програмата за януари на Фестивален и конгресен център Варна отпадат. Причините са заболяване на актьори, съобщават от културната институция.

Поради заболяване на актьори, представлението "Железният светилник" от 23.01. се отменя за 13 март. Всички закупени билети ще важат без допълнителна презаверка. Екипът на постановката благодари за разбирането и се извинява за причиненото неудобство.

Спектакълът "Двамата веронци", предвиден за 23 януари, няма да се състои. Билетите могат да бъдат върнати на касата, от която са закупени или да бъдат презаверени за друго събитие от програмата на театър "Българан".

Поради здравословен проблем на актьор, представлението "Секс, наркотици, рокендрол" ще се играе на 19 февруари в зала 1 вместо на 29.01 в зала 2. Началният час не се променя - 19:30 ч. Притежателите на билети за отложената дата ще бъдат настанени на места от същата ценова категория при пристигане в залата. Екипът на представлението благодари за разбирането и се извинява за причиненото неудобство.

За допълнителни въпроси тел. 052 602828 е на разположение всеки работен ден, от 11.30 до 17.00 ч.

Коментари

Новини Варна