IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Морски бизнес
11:00 | 4 април 2021
Обновен: 19:16 | 17 април 2024

Военните от "Цибър“ гласуват в Патра

Eкипажът на минния ловец е на учение на НАТО в Гърция

По материала работи: Слав Велев
Военните от "Цибър“ гласуват в Патра

Военнослужещите, които изпълняват своите професионални задължения в изборния ден, ще могат да упражнят правото си на глас, предаде БНТ.

Създадена е необходимата организация военнослужещите и цивилните служители от военните формирования в страната, които изпълняват своите професионални задължения в изборния ден, да могат да упражнят правото си на глас без да се нарушава изпълнението на войсковите задължения.

Командирите на военните формирования в страната ще организират ротация на дежурните длъжностни лица, за да могат желаещите да упражнят правото си на глас на 4 април (неделя) в съответната изборна секция.

Осигурена е и възможност да гласуват и военнослужещите от екипажа на минен ловец „Цибър“, които изпълняват задачи в състава на Втората постоянна противоминна група на НАТО (SNMCMG2) извън страната. Желаещите военнослужещи от екипажа ще могат да упражнят правото си на глас в разкритата избирателна секция в гр. Патра, Република Гърция.

 

Коментари

Новини Варна