IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Морски бизнес
16:30 | 7 август 2021
Обновен: 14:56 | 25 април 2024

350 студенти от ВВМУ получиха дипломи

Първенци на випуска са Борислава  Георгиева и Радостина Рафаилова, завършили специалност "логистика"

По материала работи: Слав Велев
350 студенти от ВВМУ получиха дипломи

Снимка: ВВМУ

350 абсолвенти на Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров" във Варна получиха дипломите си, предаде Радио Варна. Те са от Випуск 2021 г. и са завършили обучението си в 9 специалности. Всички те получиха дипломите си  на тържествена церемония днес в присъствието на преподавателите и родителите си. 30-т от бакалаврите са чужденци. Първенци на випуска, с еднакъв успех, са Борислава  Георгиева и Радостина Рафаилова, които са завършили специалност "логистика".

"Много се надявам да се развия в най-скоро време по специалността, да си намеря работата, за която съм се подготвяла 4 години. Във Варна! Все пак тук е морето, тук са корабите, тук е морският бизнес"

"Две момичета, които се трудиха страшно много през тези години, не сломиха глава дори и за миг, не се отказаха, имаха подкрепата от семействата си, от приятелите, попаднахме и в много добра група. Флотската "Алма матер" е един много добър избор за образование в България".

Чуйте какво разказаха абсолвентите пред репортера на БНР Даниела Стойнова

Коментари

Новини Варна