IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Морски бизнес
12:30 | 2 август 2022
Обновен: 08:44 | 18 април 2024

Подобрява се благосъстоянието на моряците

Това показва последният доклад от Индекса на щастието

По материала работи: Слав Велев
Подобрява се благосъстоянието на моряците

Благосъстоянието на екипажите и удовлетвореността на моряците се увеличават, тъй като морската индустрия се е съсредоточила върху решаването на някои проблеми, идентифицирани като основни притеснения за морските специалисти. Това показва последният доклад от Индекса на щастието на моряците, съобщава Maritime.bg.

Въпреки че голяма част от напредъка е свързан с облекчаването на ограниченията, предизвикани от разпространението на коронавирус Covid-19, християнската благотворителна организация The mission to Seafarers съобщава, че също така е имало значително подобрение в редица области, които допринасят за по-доброто благосъстояние на моряците.

Притокът на индустриални решения за подобряване на благосъстоянието на моряците най-накрая е започнал да повдига морала и мисленето на борда на корабите, според изследването. Индексът се възстановява, след като достигна рекордно ниско ниво, като сега отбелязва 7,21 пункта по скала от 10.

Коментари

Новини Варна