IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Здраве
09:20 | 6 август 2021
Обновен: 05:16 | 28 април 2024

Безплатни прегледи за хора с белодробни проблеми след COVID във Варна

Зачестяват случаите на постковид синдром

По материала работи: Слав Велев
Безплатни прегледи за хора с белодробни проблеми след COVID във Варна

Ден на отворени врати на 7 август организиара неправителствената организация „Белодробна лига Варна“. Акцията е във връзка с нарастващите случаи на постковид синдром. Организацията ще помага на пациенти, преболедували COVID-19, които имат белодробни проблеми, като осигури безплатни прегледи от специалисти по белодробни и вътрешни болести.

Прегледите ще се проведат в събота, 7 август, от 9:30 до 16:30 часа.

Прегледите ще се осъществяват по график само след предварително записване на тел. 0888 801 533. Ще бъдат допускани само записаните за преглед пациенти.

Белодробна лига Варна е неправителствена организация с мисия да подпомага и консултира пациенти с белодробни проблеми. В тясно сътрудничество със специалисти по белодробни болести, специалисти по медицина на съня, по вътрешни болести и общопрактикуващи лекари, Белодробна лига Варна предлага грижа за пациенти с респираторни заболявания. Тя е активно ангажирана с проблемите на информираността и превенцията на здравето.

Белодробна лига Варна е създадена през 2010 г. по модела на Белодробна лига St. Gallen в Швейцария и работи в пряко сътрудничество с уважаваната швейцарска организация с над 110-годишна история.

Коментари

Новини Варна