IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Здраве
09:30 | 15 август 2021
Обновен: 23:18 | 3 май 2024

При Делта варианта загубата на вкус и обоняние остава на заден план

Най-често хората страдат от стомашно разстройство

По материала работи: Ставри Таргов
При Делта варианта загубата на вкус и обоняние остава на заден план

„За съжаление отново ще влезем в поредната вълна. Още по-страшното е, че ще го направим неваксинирани”. Това заяви в студиото на „Събуди се” по "Нова" д-р Гергана Николова - общопрактикуващ лекар и член на управителния съвет на Българския лекарски съюз.

„Най-силно засегнатите ще бъдат неваксинираните. 90% от хората, които влизат в болници са без ваксина. Има и такива, които са ваксинирани. Това е така, но ваксината ще ви предпази от тежко заболяване и летален изход”, обясни д-р Николова.

„При Делта вариантът загубата на вкус и обоняние остават на заден план. Много често обаче се наблюдава диарията. Това са най-честите симптоми, които могат да маркират заболяването от този щам”, каза още д-р Николова.

Коментари

Сабина Колева ( преди 2 години )
Колко е интересно.....знаете кога ,къде и колко ще са болните...,няма начин това да е истина....математици,вирусолози,хей хора осъзнайте се....убивате бъдещето на. Децата ни...безсрамници лапате европейски пари и предавате народа си,но запомнете едно последния костюм няма джобове и последната катафалка няма ремарке...юнищо няма да занесете , но ще плащате за постъпките си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Веселин ( преди 2 години )
Как за толкова години не измислиха лек за рак, за спин, а за КОВИД направиха ваксина за няма и година? Колко пари ви дават за поставена ваксина, че така насилвате хората да се ваксинират? Годишно умират хиляди от глад. Много повече умират в катастрофи, ама вие искате да ги спасите от КОВИД! Откакто се заговори за корона вирус вече няма настинки, няма грип, като, че ли всички други вирусни заболявания изчезнаха, остана само ковида, от който някои правят милиарди на гърба на другите хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 4 rate up comment 20
Новини Варна