IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:03 | 13 ноември 2020
Обновен: 23:22 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Близнаци

В любовния си живот може да преживеете объркване

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате голямо желание да купите нещо лично за себе си, да се поглезите, да си доставите някаква радост или удоволствие, включително с вкусна но скъпа храна.

Моят съвет е да бъдете предпазливи, защото ще възникне друг ангажимент, за който също ще трябва да похарчите някакви пари. Съобразете се с бюджета си и ресурсите, с които разполагате.

В противен случай може да възникне ситуация, когато ще трябва да вземете трудно решение или да направите неприятен компромис.

През тази седмица ще имате поводи за много емоционални преживявания, но не бързайте да се впечатлявате от думите или жестовете на други хора. Би било чудесно всички те да са искрени с вас, но...

В любовния си живот може да преживеете объркване поради специалното отношение на някой към вас, което може да ви накара да си мислите, че този човек, проявява специален интерес към вас.

Ако имате създадена романтична връзка, базираща се не само на физическото привличане, през тази седмица ще съумеете да развиете отношенията помежду си към едно по категорично обвързване.

Вие сте наясно какво може да имате и какво може да загубите, ако не контролирате някои черти на вашия характер, които ви създават затруднения в отношенията ви с други хора.

Това ще бъде благоприятна седмица за романтични отношения с партньор отдалеч.

През тази седмица може да получите информация или предложение за нов ангажимент, който да ви донесе допълнителен доход.
Жените Близнаци ще имат динамична седмица в работата или в бизнеса си. Очакват ви нови задачи, ангажименти, нови възможности, клиенти или поръчки (в зависимост от естеството на работата ви).

Мъжете ще имат по-сериозни домашни отговорности и задължения. Ще имате сериозни разговори, свързани с предстоящи събития или промени в дома и в семейството ви.

Коментари

Новини Варна