IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:04 | 13 ноември 2020
Обновен: 23:22 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Рак

Възможно е да получите предложение за бизнес с приятели или с хора, които вече познавате

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще проведете разговори, които ще определят действията и ангажиментите ви в работата или бизнеса най-вероятно до края на годината.

Възможно е да получите предложение за бизнес с приятели или с хора, които вече познавате, което ще бъде ангажимент за кратък период от време.

През седмицата ще ви изненада новина или събитие, свързано с раздяла в живота на човек, когото познавате. Възможно е през тези седем дни да следите развитието на събитие свързано с някакъв инцидент, злополука или авария, която да засяга хора, които познавате или да касае обществото, където живеете.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, въпреки напрежението или затрудненията, които евентуално ще възникнат около него.

Някои от вас ще преживеят притеснение, свързано с човек роден под водните зодиакални знаци, който или ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място.

Жените Рак ще се наложи да се погрижат за физическото си здраве или за здравето на близък човек. Стресовите ситуации през седмицата ще дадт отражение на здравето ви, чрез мигрена, безсъние или друго неразположение.

Мъжете трябва да бъдат внимателни при срещите и контактите си през седмицата, за да не станат обект на нечия манипулация, опит за въвличане в неприятна ситуация, измама и др.

Коментари

Новини Варна