IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:06 | 13 ноември 2020
Обновен: 22:54 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Дева

Предстоят промени в семейните ви отношения

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще вниманието ви ще бъде ангажирано със задачи или ангажименти, които касаят ваши роднини или приятели, които живеят в друг град или държава.

Интересно развитие през седмицата ще имат романтичните ви отношения с партньор, който живее или работи в друг град или държава.

Като цяло тази седмица носи интересни събития в любовния ви живот, чието послание излиза извън рамките на желанието ви за физическа близост.

Ако сте несемейни, определено използвайте това благоприятно време за създаване на ново приятелство с човек, който ще ви впечатли с умението си да комуникира с вас по теми, които ви интересуват.

През седмицата ще преживеете приятни емоции с хора родени под знака въздушните зодиакални знаци: Водолей, Везни или Близнаци.

На мнозина ще им се наложи през тези седем дни да вземат решение свързано с дете, да изпълнят едно обещание или да приключат с един ангажимент.

Жените Дева ще действат основно водени от своите интереси и желания, но това не означава, че ще бъдат егоисти. През седмицата ще вземете правилни решения и ще действате определено практично, с перспектива по финансовите си дела.

Ще успеете да излезете от едно заблуждение или да се оттървете от една надежда, която няма шанс да се реализира на този етап.

Мъжете ще са склонни да бягат от семейните си и домашни задължения. Лесно ще намирате причина за това, и лесно ще предизвиквате напрежение в домашните си отношения.

Предстоят промени в семейните ви отношения, включително тези с роднините ви, поради възникване на различни събития и обстоятелства.

Коментари

Новини Варна