IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:08 | 13 ноември 2020
Обновен: 10:07 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Скорпион

Ще ви изненада събитие на работното ви място

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете събития свързани с документи, договори, задължения и др.

Вероятно ще се премине през временно напрежение преди да намерите разрешите и уредите това, което се изисква от вас.

Внимание ще изискат ваши финансови или имуществени отношения с хора родени под водните зодиакални знаци: Скорпион, Риби или Рак.

През седмицата ще ви изненада събитие на работното ви място, което ще даде някакво отражение и на отношенията в дома ви. Възможно е да възникне нов ангажимент, необходимост да пътувате за няколко дни или друга промяна.

През седмицата ще възникне необходимост от битов ремонт в дома.

Ако сте в процес на продажба на имот, тази седмица събитията ще имат неочаквано развитие.

Жените Скорпион ще са влюбчиви, емоционални, ще търсят ласки и приключения, но не на всяка цена и не с всеки мъж. Изборът определено трябва да бъде техен!

Мъжете ще се лутат от една неясна ситуация към друга, търсейки отговори на въпроси вътре в себе си, вместо да проведат няколко откровени разговора.

Едва ли точно през тези седем дни ще сте готови да признаете свои грешки и да търсите начини да ги поправите. Поне там, където това все още е възможно.

Коментари

Новини Варна