IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:09 | 13 ноември 2020
Обновен: 20:15 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Стрелец

Избягвайте конфликт с жена

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ви предстоят разговори, който ще ви помогне да определите и организирате ваши планове до края на годината.

Някои от тях ще бъдат с хора, които живеят в друго населено място, на разстояние от вас. Размяната на идеи, мнения и предложения ще бъдат важни за вас и вие ще сте готови да ги обсъдите или приемете без възражения.

През тази седмица ще имате благоприятно време за уреждане или получаване на документ, свързан с човек от семейството ви.

Избягвайте конфликт с жена, тъй като нейната реакция може да задълбочи напрежението и да доведе до една неприятна и трудно разрешима за вас ситуация.

През тези седем дни може да очаквате финансова помощ, практичен съвет или други благоприятни за вас действия от страна на хора, които имат нужния опит, ресурси и знания.

Това, че седмицата може да има различно развитие от това, което вие ще планирате, не бива да ви дразни, защото някои събития ще имат по-добро развитие от това, което вие очаквате.

Жените Стрелец ще имат благоприятна седмица за покупки както за дома, така и лично за себе си. В много ситуации съдбата ви носи изненади, но те ще са добри и важни за вас.

Мъжете поради някаква причина ще се връщат към своя минала любовна връзка или приятелство. Неприятна ситуация с мъж от кръга ви приятели или колеги има опасност да се задълбочи и да изгубите контрол върху нея.

Коментари

Новини Варна