IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:10 | 13 ноември 2020
Обновен: 20:10 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Козирог

Може да получите пари чрез представители на водните зодиакални знаци

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъдете ще усетите прилив на енергия, което ще ви донесе голяма доза оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи в бъдещето ви.

Преди всичко вниманието ви ще бъде насочено във финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи, стига да имате не само амбиция и мотивация, но и воля да работите и да се борите.

През тази седмица може да получите пари чрез представители на водните зодиакални знаци, независимо дали са ваши роднини, работодатели, наематели и други.

Финансовите ви дела с хора, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви донесат полза, стига да съумеете да комуникирате и действате в хармония с тях.

През тези седем дни ще възобновите стар конфликт или проблем с човек, който е бил ваш приятел, близък на семейството ви или съсед. Вероятността да разрешите неприятностите си с тази личност са минимални, но и проявите на инат няма да помогнат.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични запознанства, срещи и преживявания. По-добре поставени ще бъдат отношения с партньор от близко разстояние, отколкото извън вашето населено място.

През седмицата бъдете добре подготвени, ако трябва да пътувате, независимо от разстоянието.

Много важно за вас ще бъде през тези седем дни да избягвате рискове действия и спортове.

Жените ще имат свежи идеи, от които ще очакват реални резултати и успехи. Помощта на жена ще ви бъде от полза, особено ако тя е част от семейството ви.

Мъжете ще насочат вниманието си към различни възможности да подобрят доходите си. Такива може и да има, но опасността да се загледате по нелегални или рискови такива е много голяма. Последствията, разбира се, остават за ваша сметка.

Коментари

Новини Варна