IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
00:11 | 13 ноември 2020
Обновен: 13:08 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Водолей

Ще получите новина със закъснение, която ще ви натъжи или разочарова

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще бъде добре да обърнете повече внимание на здравословното си състояние. Ако е необходимо, предприемете някакви действия за да се предпазите от грипни заболявания, настинки и други неразположения.

Възможни са проблеми предимно за тези от вас, които имат някакво хронично заболяване, както и има знак за опасност от инциденти по невнимание.

През седмицата ще имате интересен или важен ангажимент с мъж, който ще трябва да бъде изпълнен в рамките на този период.

Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване независимо от неговата цел и времетраене.

През тези седем дни избягвайте да показвате прекалена увереност или да капризничите в любовните си отношения. Не ги поставяйте на изпитание, тъй като може да се окажете неподготвени за последствията.

В края на месеца една случка или зложелателна информация може да ви изненада неприятно, и да предизвика нежелана криза в романтичната ви връзка.

През тези седем дни ще получите новина със закъснение, която ще ви натъжи или разочарова. Възможни са различни забавяния или загуба на писма или пратка.

В работата ви може да възникне напрежение в случай, че носите отговорност за някаква продукция, стоки и други материални ценности.

Жените Водолей ще имат желание за събирания с приятели или с приятелски семейства. В зависимост от обстановката в страната, където живеете, ще се постараете да организирате такива и да създадете приятно настроение за себе си и за хората около вас.

Мъжете ще искат да бъдат обичани (както винаги), но някак си ще им убягва умението да показват чувствата си, да дават нужната топлина и нежност на жената до себе си.

Дали може да промените нещо? На този въпрос само вие може да отговорите...

Коментари

Новини Варна