IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:12 | 13 ноември 2020
Обновен: 02:17 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Риби

Предстоят разходи, свързани с хора от семейството ви

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да направите важни промени в плановете си. Това ще се дължи на едно по-различно мислене от ваша страна в този момент или на желанието ви да избегнете някаква загуба или криза.

През седмицата ще следите внимателно развитието на здравословен проблем на мъж, когото познавате.

Отношенията ви с хора родени под въздушните зодиакални знаци ще преминат през период на напрежение или притеснение, което може да бъде предизвикано от ваши собствени необмислени коментари или действия.

През тази седмица ви предстоят разходи, свързани с хора от семейството ви, които може да са поради най-различни причини. Някой от вас ще се зарадват на пари, които ще получат през тези седем дни.

През тази седмица избягвайте конфликти с хора, които поради липса на достатъчно житейски опит или манталитет, може да реагират прибързано и емоционално. Като цяло седмицата носи повече отговорности и задачи, както в дома ви, така и на работното ви място.

Жените Риби да избягват прояви на ревност, да насилват или притискат хора или събития да се движат в желаната от тях посока. Това е седмица на динамично развитие на важни събития, върху които трябва да имате контрол, но преди всичко ще трябва да контролирате себе си.

Мъжете ще имат възможности да постигнат успехи, да реализират свое желание, да постигнат резултати в публична или бизнес дейност. Това е седмица на приятните изненади и неочаквани възможности и успехи за вас.

Коментари

Новини Варна