IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:02 | 24 ноември 2020
Обновен: 05:08 | 25 март 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Телец

Време за романтика и любов

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през декември ваши родственици ще бъдат причина за събиране в дома ви или в жилището, където те живеят.
През този месец има вероятност да изпратите дете или родственик на пътуване или гостуване при други роднини, на екскурзия, с цел работа и др.

През този месец мнозина ще получат пари от родственик, фирма или от друг източник, от близо или отдалеч. Не очаквам да има изненада в едно такова събитие, но винаги може да възникне такава.

Родените под знака на Телец ще могат да зарадват близките си с допълнителни пари в семейния бюджет. Мнозина от вас сега ще имат ангажименти свързани с пари от наследство, наем или рента, пенсия и др.

През декември се пазете от загуба или повреда на документ от финансов характер (банкова карта, спестовна книжка, електронни данни и др. В края на годината ще очаквате разговор с приятели, които са си позволили да ви обвинят или обидят с нещо. На този етап ще очаквате по-скоро извинение или обяснение от тяхна страна, отколкото вие да направите нещо подобно.

През този месец ви предстои среща с мъж, която ще е по-скоро от семеен, финансов или професионален характер отколкото романтична среща.
Също така сега ще бъдете поканени на събиране свързано с мъж, който е ваш приятел или роднина.

През декември ще имате повече ангажименти с жени от семейството си. Ще имате силна връзка или специални действия с тях, свързани с най-различни важни житейски теми и ситуации.

Декември ще бъде време за романтика и любов. Дори да нямате партньор в момента, това ще бъде благоприятно време да си потърсите.
Жените Телец ще се натоварят с някои очаквани или неочаквани битови или имотни проблеми.

Мъжете ще имат оптимистични очаквания за развитие на финансовите си дела. Отношенията ви с представители на знаците Рак, Скорпион или Риби ще бъдат строго фокусирани върху една определена цел или задача.

Коментари

Новини Варна