IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:03 | 24 ноември 2020
Обновен: 19:46 | 22 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Близнаци

Ще преживеете силни емоции около събитие или събиране, свързано с мъж

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през декември ще сте ангажирани с важно събитие в живота на момиче или млада жена: дъщеря, внучка, племенница, сестра и др. През този месец ще градите важни планове изпълнени с надежди или позитивни очаквания за бъдещето си.

Ще преживеете силни емоции около събитие или събиране, свързано с мъж.

Декември може да бъде запомнен с бъдещо майчинство или с раждането на дете, най-вероятно от мъжки пол.

Мъжете ще изиграят важна роля в живота ви през декември, особено тези, които са от кръга ви приятели или колеги. Ще има изненади от тяхна страна, които ще рефлектират успешно върху вашия личен или професионален живот. Много неща ще успеят да ви изненадат през този месец...

През декември ще си доставите удоволствие с покупка на вещ за дома, технически уред или друго важно нещо, което сте повредили или изгубили преди време. В случай на необходимост ще получите финансова помощ от страна на роднини или ще използвате малък заем.

Декември ще бъде благоприятно време за финализиране на сделка свързана с имот или земя. Ако имате собствено стопанство, нововъведенията, които ще направите този месец, ще се окажат много удачни и успешни за вас.

Любовта през декември ще създаде онези мигове, от които ще имате нужда за да се почувствате по-специални. Бъдете обаче деликатни, внимателни, мили и сърдечни, ако искате тези хубави моменти да се задържат по-дълго време в живота ви.

Самотните представители на зодия Близнаци ще преживеят приятна изненада с възникването на една нова връзка, въпреки че е трудно да се прогнозира, колко дълго ще продължи тази любов.

През този месец ще възникне ангажимент или неприятност, свързана с финансов документ, нещо което ще ви създаде нежелан дискомфорт. Хубавото е, че този проблем ще намери сравнително бързо своето разрешение.

Жените Близнаци ще имат отношения (лични, професионални или семейни) с мъж, който живее в друг град или държава.

Мъжете ще имат конкретни очаквания за развитие на любовния си живот. Действайте с разум и с любов в тази насока, защото нищо няма да получите без усилия от ваша страна.

Коментари

анонимен ( преди 3 години )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна