IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:05 | 24 ноември 2020
Обновен: 18:45 | 13 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Лъв

Бъдете търпеливи и имайте вяра в собствената си Съдба

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през декември ще преживеете емоционално една ситуация в живота на ваши приятели, съседи или колеги. Това ще бъде събитие, което ще изиска по-голяма морална и емоционална подкрепа от ваша страна, а и от страна на околните.

През този месец на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски връзки, с хора, които сте смятали, че ви дават сигурност, и че можете да им имате доверие. Ситуациите и различни преживявания понякога променят хората...

През декември ви предстои да присъствате на важно семейно събиране, свързано с момче или млад мъж. Това е месец, в който мнозина ще присъстват на годеж, сватба или на важна изява на човек от семейството.

В края на годината на преден план ще разберете колко е важна хармонията и разбирателството в отношенията между различните поколения в едно семейство: бащи и дъщери, дядо и внуче и др. И двете страни ще има какво да научат един от друг.

Един конфликт през този месец, който някой друг ще провокира с цел извлече някаква полза за себе си, може да ви принуди да направите нещо, което не искате.

Избягвайте напрежението или психическото натоварване, защото като цяло декември може да бъде един много продуктивен месец за вас. Бъдете търпеливи и имайте вяра в собствената си Съдба.

Изненадите през този месец ще ви покажат дали сте поели по вярната посока.

През декември ще имате повод да се зарадвате на финансов документ или на развитието на финансовите си дела. В някои случаи ще получите помощ или правилен съвет от непознати хора, но така или иначе бъдете внимателни с подобни контакти.

Декември ще бъде време за любов и романтични приключения. За някои от вас един флирт в службата ще бъде кратък, но ще остави специален спомен след себе си. Избягвайте публичност на подобни отношения, защото това е деликатна ситуация.

Жените Лъв да бъдат внимателни със здравето си и най-вече да се съхранят психически и емоционално стабилни и здрави.

Мъжете ще се разделят с колега или с приятел, което ще е поради събития в живота на съответния човек.

Коментари

Новини Варна