IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:09 | 24 ноември 2020
Обновен: 13:36 | 25 април 2024

Месечен хороскоп за декември 2020 - Стрелец

Не пропускайте шанса си

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за декември 2020 - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през декември ще преживеете важно събитие, свързано с човек от кръга ви роднини, което ще остави трайна следа в живота ви. Възможно е през този месец да имате ангажимент, свързан с помен на починал близък човек или да се погрижите за наследствен имот и вещи.

В края на годината мнозина от вас ще имат очаквания, свързани с любовния си или интимен живот. Ще имате възможност да ги реализирате, но понякога от вас ще се изиска разум, понякога търпение.

Не обръщайте внимание на коментари или клюки, които засягат личния ви живот. Особено такива, които имат връзка с вашето или на партньора ви минало.

През този месец ще имате свой собствен план за промяна в дома, на вещи или техника, която използвате за работа и др. Много е вероятно да срещнете съпротива или липса на съдействие от страна на хора, с които живеете или работите.

През декември ще преживеете конфликт в семейството си, свързан с материалните ви интереси или желания.

Ще ви разстрои или разочарова една неприятна новина свързана с човек, който живее надалеч. Възможна е неприятна случка или инцидент по време на пътуване с личност от кръга ви приятели или колеги.

През декември ще се стремите към разбиране, хармония и по-голяма близост с хората около вас. Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нови приятелства и контакти.

В дома си ще обсъждате новина или събитие, свързано с момиче или с млада жена от семейството ви. Някои от вас ще се зарадват на новина, свързана с бъдещо майчинство или с раждането на бебе.

Моят съвет към вас през този месец е да бъдете по-внимателни, защото един шанс, който ще бъде важен за вас, може да ви се изплъзне най-вече поради страх от ваша страна да го реализирате.

През декември ще можете да дадете нов старт за реализация на ваша стара идея или мечта, поради възникването на нови благоприятни обстоятелства.

През декември ви предстои събиране с роднини, свързано с годеж, сватба, с раждането на дете, юбилей, рожден ден и др.

Жените Стрелец може неочаквано да реализират едно пътуване или да преживеят неочаквано събитие свързано с човек от друг град или държава.

Мъжете ще срещнат нови хора, които ще дадат голямо отражение в живота им през следващите месеци или години.

Коментари

Новини Варна