IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:07 | 2 декември 2020
Обновен: 18:02 | 14 април 2024

Хороскоп за 3 декември - Везни

Гледайте ведро към нещата от живота

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 декември - Везни

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща.

Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място.

Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се е в пропорционална зависимост от парите.

Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно.

Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Коментари

Новини Варна