IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:09 | 7 декември 2020
Обновен: 14:15 | 15 април 2024

Хороскоп за 8 декември - Стрелец

Предстои Ви желана промяна в личен план

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 декември - Стрелец

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване

.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

Съхранявайте старателно документите и парите си. Звездите Ви съветват, че по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Коментари

Новини Варна