IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:01 | 1 януари 2021
Обновен: 14:17 | 27 март 2024

Годишен хороскоп за 2021 - Овен

Раненият Хирон е във Вашия знак през цялата година, което води до голяма личностна криза

По материала работи: Слав Велев
Годишен хороскоп за 2021 - Овен

Вие сте огнен знак, който винаги е готов за каквито и да е предизвикателства, които животът носи, така че и тази година не е по-различна. Поемете инициативата и бъдете тези, които ще завладеят света!

Вие се захранвате с бързо развиващата се енергия от Вашата динамична силна планета Марс и 2020 г. започва с тази агресивна планета в Стрелец, зодията на приключенията и знанията. Едно пътуване по света би било невероятно преживяване за Вас, носещо ценни познания. Ще трябва да минат още няколко месеца, до края на юни, за да достигне Марс най-доминантната си позиция във Вашия знак, където и ще остане за следващите два месеца. Победата е Ваша главна цел, а Вие определено не търпите загуба!

Слънцето посещава Вашия знак от средата на март до средата на април, затова честит рожден ден, смели, вдъхновяващи Овни! Можете ли да усетите постепенно увеличаващото се очакване към нещо невероятно? Сега сте в стихията си, така че за следващия месец сте истински войн (особено що се отнася до състезания). Вие унищожавате всичко по пътя си и с ентусиазъм се правите всичко възможно да постигнете целите си. Всеки, който се осмели да застане на пътя Ви сега трябва да внимава – не толерирате по никакъв начин черногледи хора.

Раненият Хирон е във Вашия знак през цялата година, което води до голяма личностна криза. Хирон оспорва самата идея за това, в което вярвате и което сте, и Ви кара да се чудите дали сте на правилния път за постигане на целта в живота си. Най-лошото от този транзит може да Ви накара да се усъмните дали дори имате право на съществуване. Добрата новина е че ретроградният цикъл на Хирон от началото на юли до средата на декември Ви помага да преоткриете отново огнената сила на Овена и да разберете защо сте подценявали себе си толкова много. Приемете възможности за духовно изцеление сега.

 

Коментари

Новини Варна