IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:12 | 1 януари 2021
Обновен: 14:17 | 27 март 2024

Годишен хороскоп за 2021 - Риби

Преплитане на илюзия и реалност

По материала работи: Слав Велев
Годишен хороскоп за 2021 - Риби

Преплитане на илюзия и реалност – това описва 2021 година за Вас, Риби. 

Нептун подкрепя Вашия идеалистичен подход към живота и точно защото планетата пътува в знака Ви през цялата година е време да дадете свобода на най-смелите си мечти!

Обърнете внимание на интуицията си – тя е “прозорецът” към Вашата душа и показва какво всъщност искате през тази година. 

Ретроградният период на Нептун започва в края на юни и продължава до края на ноември, което може да доведе до крах на мечтите Ви. Ще се наложи да “прогледнете” и да се сблъскате с всичко онова, което се отказвали да приемете като реалност. Но Вие сте по-силни, отколкото изглеждате и това всъщност може да се окаже за по-добро. 

Слънцето се носи из Вашия знак от края на февруари до края на март – честит рожден ден, романтични Риби! Обичате да живеете в мечтания си свят и желаете насаме да се наслаждавате на всичко онова, което би могло да бъде реалност. Транзитът е по време на пролетното равноденствие, което значи, че е време да приемете края на един цикъл и началото на новия. Поемете си дъх, Риби, и съберете сили, за да започнете всичко наново. 

 

Коментари

Новини Варна