IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:01 | 24 януари 2021
Обновен: 15:16 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари - Овен

Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари - Овен

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н.

В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план.

Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това.

Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви.

В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Коментари

Новини Варна