IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
00:04 | 24 януари 2021
Обновен: 23:14 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари - Рак

В края на периода се очертават парични приходи

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 25 - 31 януари - Рак

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност.

В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват.

В края на седмицата се очертават парични приходи. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия.

Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си.

Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Коментари

Новини Варна