IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
00:12 | 13 февруари 2021
Обновен: 14:55 | 23 юли 2024

Седмичен хороскоп 15 - 21 февруари - Риби

Ще срещнете спънки и затруднения при реализация на ваши планове и идеи

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 15 - 21 февруари - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще срещнете спънки и затруднения при реализация на ваши планове и идеи. Пречките, които ще срещнете, може да са вследствие на възникването на обстоятелства, които никой не е могъл да предвиди. Може да бъдете разочаровани от липсата на подкрепа от страна на важни за вас хора.

През тази седмица внимавайте в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако те ви обещават нещо или се опитват да получат нещо от вас.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела и ангажименти от финансов характер.

Избягвайте да вземате решения или да се ангажирате с дела свързани с наследство или подялба на имущество и пари.

Като цяло седмицата ще е непредсказуема за развитието на вашите финансови и имуществени дела. Тяхното развитие ще зависи от действия и решения на други хора, над които вие нямате контрол.

Ако възникнат битови проблеми в дома ви, през тази седмица ще ви се наложи да потърсите помощта на други хора, които имат съответните умения да ги разрешат.

Жените Риби ще се освободят от някакъв проблем или неприятна ситуация, която в повечето случаи ще касае личния (любовен) живот.

Мъжете ще се сблъскат с някои здравословни неразположения. Отношенията ви с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще са проблематични.

Коментари

Новини Варна