IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:11 | 1 март 2021
Обновен: 23:12 | 10 април 2024

Хороскоп за 2 март - Водолей

Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 март - Водолей

Вторник носи успех на Водолеите. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Близките ще Ви зарадват с мил жест.

Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси,  доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Коментари

Новини Варна