IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:01 | 1 април 2021
Обновен: 08:43 | 25 април 2024

Хороскоп за 2 април - Овен

Утре сте с променливо настроение

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 април - Овен

Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си.

Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка.

По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност.

Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите.

Март сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция.

Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Коментари

Новини Варна