IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:01 | 17 април 2021
Обновен: 17:33 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Овен

През тези дни определено няма да ви липсва късмет в новите ви начинания

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която за вас бъде добре да приемете философски едно неприятно събитие, свързано с човек, когото познавате.

Различни събития през тези седем дни може да изискат от вас да тръгнете на кратко пътуване, да отидете в дома на роднини или приятели, които живеят на някакво разстояние от вас.

Неприятностите или затрудненията през тази седмица вероятно няма да ви касаят пряко. Въпреки, че ще се случат в живота на други хора, те ще имат някакво влияние върху вас, променяйки по някакъв начин вашето ежедневие или планове.

Съдбата ще ви изпрати поне един шанс през тази пролетна седмица да реализирате свое желание или идея. През тези дни определено няма да ви липсва късмет в новите ви начинания.

През седмицата ще трябва да обмисляте по-практично своите действия или ангажименти, включително тези, които ще имате с хора от кръга ви приятели или партньори.

През седмицата динамиката на събитията ще бъде голяма и ще се изиска от вас да покажете стабилност и последователност в действията си.

Успехите ви ще са реално постижими, но само ако покажете постоянство и воля при изпълнение на планове и задачи. които ще имате през тези седем дни.
Младежите и девойките Овен ще са много нетърпеливи и импулсивни през тези седем дни. Това може да ви забърка в най-различни, трагични или комични ситуации.

Мъжете ще имат полезен разговор, среща или събиране с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Жените ще преживеят стресиращо възникването на една неприятност, която всъщност ще има много простичко разрешение.

Коментари

Новини Варна