IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
00:02 | 17 април 2021
Обновен: 06:16 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Телец

Ще имате интересна комуникация с хора, родени под въздушните зодиакални знаци

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, очаквайте седмица, в която ще ви зарадват новини и събития, свързани с човек, който живее в друго населено място или държава. Най-вероятно това е някой, с когото имате романтични или роднински отношения.

През тази седмица бъдете внимателни и предпазливи в думи или в обещания, които давате на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, тъй като има вероятност да възникне недоразумение или да бъдете обект на нечия манипулация.

Всъщност отношенията ви с хора от земните зодиакални знаци ще са много важни за вас, но стига да се базират на честност, уважение и откровеност.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за развитие на контакти с хора от различни държави.

Ще имате интересна комуникация с хора, родени под въздушните зодиакални знаци.

През седмицата ще търсите най-доброто разрешение на битов или имотен проблем, който определено ще се нуждае от някакво проучване, търсене на специалист, професионален съвет и др.

Родените под знака на Телец ще благоприятна седмица за хармонизиране на любовните си отношения и за възстановяване на стари приятелски връзки.

Младежите и девойките Телец ще обмислят много задълбочено една своя идея или желание и ще търсят (основно в мислите си) варианти за тяхното реализиране.

Мъжете ще се ангажират с един емонт, с подмяна на вещ или техника в дома или с друга битова ситуация.

Жените ще са стожерите в дома, всеки ще разчита на тях, всеки ще ги търси за помощ, но те самите рядко ще получават такава.

Коментари

Новини Варна