IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
00:03 | 17 април 2021
Обновен: 11:22 | 27 март 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Близнаци

Жените да се подготвят за седмица на неочаквани събития

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която, за да реализирате голяма част от плановете си, ще ви се наложи да разчитате на мъж или на мъже.

Много добро развитие през седмицата могат да имат отношения между различните поколения мъже в едно семейство. Но нищо няма да се получи, ако не се търси съгласие, хармония, компромиси, когато възникнат сериозни разногласия. Тях ги има на всякъде, но всеки ги разрешава по различен начин.

През тази седмица ще споделите една своя идея свързана с дома ви и ще търсите конкретни начини да я реализирате. Вероятно това ще има връзка с някаква промяна и идеята ви определено ще бъде много добра.

През тези седем дни може да ви зарадва документ или новина свързана с имот или собственост, които притежавате или искате да закупите. Тази благоприятна тенденция важи и в случай, че сте в процес на някаква продажба.

През тази седмица може да присъствате на събиране, свързано с човек, който е в Отвъдното или да присъствате на разговор по въпроси, касаещи наследство.

През седмицата ще ви се наложи да отложите една среща или да откажете една покана, поради друг внезапно възникнал ангажимент.

Девойките и младежите Близнаци ще преживеят събитие, среща или разговор с жена, която живее в друго населено място или която има работа свързана с пътуване.

Мъжете ще се наложи да поемат един сериозен семеен ангажимент, който ще има определен срок за изпълнение.

Жените да се подготвят за седмица на неочаквани събития, които ще се случат в дома, в работата или в обществото, където живеят.

Коментари

Новини Варна