IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
00:05 | 17 април 2021
Обновен: 11:22 | 27 март 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Лъв

В семейните ви отношения може да възникне конфликтна ситуация

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще получите пари от една институция, банка или друг източник. В някои случаи това може да ви изненада.

Това ще бъде благоприятна седмица за разговори, свързани с по-високо заплащане, за стартиране на проект, от който ще очаквате добри приходи и други.

През седмицата внимание от вас ще изискат семейните ви отношения, където може да възникне конфликтна ситуация, с трудно прогнозимо развитие.

Невъзможно е да се каже откъде ще тръгне конфликтът или с какво ще бъде свързан проблемът, но бъдете много внимателни, когато възникне нежелано напрежение във вашето семейство.

През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, но само ако имате конкретна цел: бизнес, среща с важни хора, а не с цел туризъм или развлечения.

През тези седем дни може да ви притесни здравето на близък човек, роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Девойките и младежите Лъв ще имат седмица на много и разнообразни контакти с приятели или съученици. Може да сте ангажирани с някакъв изпит, представяне, кандидатстване за нова работа, което ще има благоприятно развитие за вас.

Жените да бъдат внимателни със споделянето на лични или семейни тайни. Веднъж излезли от вас думи, няма да се върнат обратно, а ще продължат своето движение от уста на уста.

Мъжете ще имат поводи за лично удовлетворение от добре свърена работа, стабилизиране или хармонизиране на важни отношения и др.

Коментари

Новини Варна