IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:07 | 17 април 2021
Обновен: 17:30 | 8 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Везни

Мнозина от вас ще се зарадват на добри приходи в семейния си бюджет

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица за вас ще бъде важно да постигнете стабилност и да осигурите комфорт в семейството си, в семейните си и роднински отношения. Вашите усилия трябва да бъдат насочени в тази посока и определено няма да бъдат безсмислени.

Мнозина от вас ще се зарадват на добри приходи в семейния си бюджет или на успешната реализация на една сделка за семейството.

Разходите, които ще направите за дете или за близък роднина ще бъдат необходимост, но вероятно добре планирани, без сътресения или други негативни последици.

През седмицата реализацията на вашите планове ще става бавно, като понякога ще ви се налага да правите крачка назад, за да коригирате нещо. Важното е, че успехите ви ще бъдат реално постижими.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за възстановяване след операция или друга специална медицинска интервенция.

През седмицата ще очаквате важна за вас информация или документ, на база на които ще направите ваши нови планове за следващите няколко месеца.

Младежите и девойките Везни ще трябва да се погрижат за физическата си форма. Спортувайте, излизайте сред природата и внимавайте с цигарите и алкохола.

Мъжете ще запомнят тази седмица с преживяване, което ще имат с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Жените ще имат едно чудесно, благоприятно време за постигане на реален напредък във важни за тях дела.

Коментари

Новини Варна