IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:09 | 17 април 2021
Обновен: 14:26 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Стрелец

Жените ще очакват едно ново развитие на сложни ситуации в живота си

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате повече или по-чести телефонни разговори или срещи. Тази динамика в ежедневието ви ще бъде свързана с различни събития, които ще касят хора от семейството ви.

През седмицата може да очаквате ново развитие на проблеми от финансов или материален характер. Ситуацията сега ще бъде по-благоприятна и ще способства за по-доброто развитие на тези ваши дела.

Като цяло през тези седем дни ще успеете да постигнете желаното от вас развитие на ваши планове и идеи. Всяко събитие през седмицата ще се характеризира и ще се запомни с интересно развитие.

През седмицата може да възникне необходимост за пътуване или ще преживеете неочаквани, събития свързани с хора от друга общност.

За някои от вас е възможно да възникне нов шанс в личен или професионален план свързан по някакъв начин с пътуване.

Седмицата ще се запомни с едно приятно събитие, като в някои случаи то може да бъде свързано с романтично приятелство или любов.

Младежите и девойките Стрелец ще трябва да са много внимателни в интимните си и сексуални отношения, тъй като има опасност от забременяване или заболяване.

Мъжете Стрелец ще имат много сериозни отговорности свързани с работа, бизнес, обществени или политически задачи, проекти и др.

Жените ще очакват едно ново развитие на сложни ситуации в живота си, които да им дадат по-голяма свобода за бъдещи действия и изяви.

Коментари

Новини Варна