IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:10 | 17 април 2021
Обновен: 14:17 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Козирог

Внимавайте във финансовите си и професионални отношения с хора, които са по-възрастни от вас

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица някои от по-важните събития в живота ви ще бъдат свързани с дете или с млад човек, които са родени под знака на Козирог, Дева или Телец или имат такъв асцедент.

През тази седмица ще ви зарадва новина за дългочакана бременност или раждане на бебе в кръга ви от роднини, приятели и съседи.

През седмицата внимавайте във финансовите си и професионални отношения с хора, които са по-възрастни от вас или заемат по-висока позиция в работата или в обществото, където живеете.

Възможно е през седмицата да получите обещание, което няма да бъде изпълнено или някой да допусне неприятна грешка в работата си с вас.

През тези седем дни деликатни ще бъдат отношенията ви с мъже, тъй като те ще имат силно желание да налагат своята воля или да контролират вашите действия.

Поради тази причина особено сложни ще се окажат отношенията между бащи и синове.

През седмицата ще ви натъжи новина, свързана с човек от кръга ви приятели, свързана с неуспех или загуба в неговия/нейния живот.

Младежите и девойките Козирог ще преминат през много силен седемдневен период, стига да имат ясни цели за живота си и идея как да ги постигнат.

Жените Козирог ще са обременени от повече финансови задачи и дела, плащания или уреждане на различни парични ангажименти.

Мъжете ще имат неясен седемдневен период, в който събитията ще имат развитие, което вие сами сте определили от действията си от началото на април досега.

Коментари

Новини Варна