IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
00:11 | 17 април 2021
Обновен: 12:51 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Водолей

Неочакван разход ще създаде временно напрежение в дома ви

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 19 - 25 април - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е една благоприятна седмица за развитието на ваши романтични и любовни отношения, особено ако сте несемейни или сте в групата търсещи сериозна връзка.

Непредсказуемо, но интересно развитие могат да имат отношения с партньор, роден под въздушен зодиакален знак.

През тези седем дни ще проявите нетолерантност спямо действията на жена, която не живее във вашия дом. Тя ще направи опит по някакъв начин да влияе на вашите семейни отношения или ще бъде причина за интриги на работното ви място.

През тази седмица се стремете да избегнете неприятни хора и неприятни ситуации. Тяхното развитие може да вземе неочакван обрат и да ви навреди по някакъв начин, както психически така и физически.

Неочакван разход ще създаде временно напрежение в дома ви.

Девойките и младежите Водолей ще имат чудесен период за срещи и събирания, но не допускайте непредпазливост или арогантност в действията си, особено ако има някакви епидемиологични ограничения в страната, където живеете.

Мъжете Водолей ще са много оптимистично настроение за развитието на свои планове, в които влагате много енергия и ресурси. Добро влияние върху делата ви ще има от страна на хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Жените ще са изправени преди избор, който ще има важно значение за личния им или професионален живот.

Коментари

Новини Варна