IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:01 | 7 май 2021
Обновен: 01:40 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Овен

Голяма част от приятните ви преживявания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от други градове и държави

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще можете да постигнете прогрес в дела и планове, свързани с любовта или личните ви финансови ресурси. Те могат да бъдат връзка по някакъв начин, но това не е задължително.

Като цяло през тази седмица ще имате благоприятно време за обмисляне и планиране на ваши действия и решения, които ще бъдат от важно значение за любовния ви живот и за финансовата ви стабилност.

Решаваща роля при изпълнение на задачите ви през тази седмица или на професионалните ви ангажименти ще има човек, който може да живее или работи извън вашето населено място.

Трудно е да се конкретизира ролята на тази личност в ежедневието ви, но определено ви носи полезна информация, съвети, протекция чрез личните си контакти и др.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Възможно е да възникне неочаквана причина или покана за пътуване, гостуване на приятели или роднини в друго населено място.

През тази седмица голяма част от приятните ви преживявания ще бъдат свързани с пътуване или с хора от други градове и държави. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване по местоживеене или за престой в друго населено място.

Още от първия ден на тази седмица избягвайте да се натоварвате с очаквания за конкретно развитие на вашите планове и цели. Понякога едно такова психическо натоварване може да бъде дори в основата на здравословни неразположения, безсъние, мигрена и др.

Младежите и девойки Овен ще имат уникална седмица да покажат какво са научили досега, какъв житейски път на развитие искат да поемат. За вас това е време за самоопределяне и доказване на вашата личност.

Мъжете ще са склонни към излишно безпокойство. Проблеми определено ще имате, но проявите на нервност или раздразнителност няма да са ви в полза.

Жените ще очакват да получат важен документ, информация, предложение, потвърждение или изпълнение на обещание.

Коментари

Новини Варна