IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:02 | 7 май 2021
Обновен: 21:55 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Телец

Недоразумения или емоционално преживяване, свързано с човек от кръга ви приятели

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица повод за радост ще бъдат различни придобивки или подобрения за дома ви. Добро настроение може да ви създаде и развитието на важни за вас материални дела. Подаръците могат да ви изненадат.

Като цяло през седмицата ще ви зарадват действия или преживявания, свързани с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Един полезен съвет, който искам да ви дам за за тази седмица е, да избягвате да се натоварвате със специални очаквания за развитието на събития, които могат да имат важно значение за вас. Те може да се окажат незначителни или травиални за другите хора.

Неприятна новина през седмицата, свързана с човек, когото познавате, определено няма да ви изненада.

През тази седмица могат да възникнат недоразумения или да имате емоционално преживяване, свързано с човек от кръга ви приятели.

Това едва ли ще развали вашите отношения, но като цяло ще предпочетет да забравите тази случка.

През тази седмица мнозина ще пътуват поради различни причини или ще имат контакт с хора, които живеят или работят в друго населено място.

Младежите и девойките Телец ще са нетърпеливи, чувствителни, притискащи други хора да реализират техни очаквания или желания. Болката или разочарованието не бива да ви изненадват.

Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на документи, за изплащане на задължения, битови сметки, неуредени финансови отношения и др.

Жените ще имат ангажимент с документ, с договор или с друг вид някаква бумащина.

Коментари

Новини Варна