IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:03 | 7 май 2021
Обновен: 19:20 | 2 март 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Близнаци

Може да възникне кратко напрежение, свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате ангажимент, който ще предизвика необходимост да прекарате повече време с човек от кръга ви роднини. Разбира се, това може да има връзка с по-чести или с по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете в различни населени места.

През седмицата за вас ще бъде важно за вас появата и присъствието, разговорите или срещите ви с момиче или с жена, която е от кръга ви приятели, колеги, бизнес партньори или клиенти.

През седмицата внимателно наблюдавайте събитията в живота на човек, роден под знака на Телец, Дева или Козирог, които ще ви донесат някаква полза или ще въздействат по някакъв начин на плановете ви, на начина ви на живот.

През тези седем дни може да възникне кратко напрежение, свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място.

Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор, възможно е да възникнат забавяния, неочаквани спънки или нови изисквания, но едва ли ще преживеете загуба.

През седмицата ще възникнат различни ситуации свързани с пари, с неочаквани разходи или необходимост да изготвите (подпишете) някакъв документ.

Младежите и девойките Близнаци нека не разчитат на младостта и на енергията си при възникване на здравословни неразположения. Споделете с родител, идете на лекар, бъдете грижовни за самите себе си.

Мъжете ще имат неприятно или емоционално преживяване, свързано с жена над 35-годишна възраст.

Жените, които имат романтичен или брачен партньор над 35-годишна възраст, нека бъдат подготвени за неочаквани събития.

Коментари

Новини Варна