IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
00:04 | 7 май 2021
Обновен: 09:16 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Рак

Неочаквани преживявания

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Рак

Ако сте родени под зодиакалния знак Рак, пред вас е седмица, в която ви се дават различни неочаквани преживявания, свързани с хора от кръга ви роднини или приятели. Някои от вас ще бъдат поканени на събиране по специален повод.

Срещи и събирания през седмицата с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имате конкретни поводи за подобни срещи или събирания, но също така вътре в себе си ще изпитате потребност, желание за подобен вид общуване.
По-динамичната ви комуникация през седмицата ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове.

При несемейните представители на Рак, едно романтично познанство с по-възрастен от вас партньор (над 5 години разлика във възрастта помежду ви), може да се окаже интересно, но не и перспективно.

Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с периоди на емоционална или психическа нестабилност. Това може да се дължи на някои неуспехи от предишната седмица или на здравословен проблем, който ви притеснява в момента.

Младежите и девойките Рак ще преживеят интересно, неочаквано или специално събитие свързано с момиче или с млада жена от кръга роднини или близки приятели.

Мъжете ще имат повече професионални задачи, повече отговорности и никакво време за губене.

Жените ще преминат през важен седемдневен период на решения и промени, които ще са стъпка към една нова фаза в живота ви.

Коментари

Новини Варна