IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
00:05 | 7 май 2021
Обновен: 09:16 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Лъв

Новите познанства ще ви дадат важни познания и полезна информация

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате повече контакти с хора от различни разстояния, които ще са важни за изпълнението на ваши лични или професионални планове.

Присъствието и влиянието по един или друг начин в живота ви на хора, родени под водните или земни зодиакални знаци ще има благоприятно въздействие върху вас.

Новите познанства през седмицата ще ви дадат важни познания и полезна информация.

През тази седмица ще имате благоприятно време за лечение и възстановяване, ако сте имали здравословни проблеми през последните седмици и дни.
Проблематични и спорни отношения с хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци ще имат възможност да се хармонизират отново, но не чакайте само другата страна да направи компромис.

През тази седмица ще получите информация, свързана със събития или хора от миналото ви.

Възможно е забавяне или застой в развитието на ваши планове през седмицата, но за това ще си има основателна причина. Най-вероятно възникването на неочаквани обстоятелства ще доведе до необходимост от промяна или реорганизация на делата ви.

Финансови ангажименти, свързани с човек от семейството ви, ще имат успешно развитие, а някои от вас могат да бъдат изненадани с пари, които ще получат.

Младежите и девойките трябва да са много внимателни през тези седем дни, да избягват рискове или самонадеяни действия, заплашващи по някакъв начин здравето или живота им.

Мъжете ще бъдат обект на нечий опит за измама, подвеждане с лъжлива информация и др.

Жените ще трябва да намерят мирен подход при разрешаването на неприятности, възникнали през предишните няколко дни.

Коментари

Новини Варна