IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:09 | 7 май 2021
Обновен: 19:21 | 2 март 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Стрелец

Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще трябва да вложите много енергия и усилия ако искате успешно и без загуби да преодолеете затруднения и неприятности на работното си място или в бизнеса си.

Възможно е събитията през тази седмица да ви провокират към вземане на решение за напускане на настоящата ви позиция, за преместване на ново работно място, приключване или замразяване на някаква дейност в бизнеса и др.

Благоприятно за вас развитие ще имат финансови отношения или планове с мъж, който не е задължително да бъде член на вашето семейство.

Тази седмица може да се окаже начало на нов етап в развитието ви, стига да се готови за новите възможности. Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат и които трябва добре да обмислите.

Проблемите, които ще възникнат между деца и родители, ще създадат напрегната обстановка в семейството, но напрежението може много бързо да се отстрани с такт и дипломатичност.

Младежите и девойките Стрелец ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителни доходи чрез почасова работа или друг професионален ангажимент.

Мъжете ще търсят начини да избегнат неприятности или неприятни хора, но което ви е дадено да преживеете, не може да го прескочите.

Жените ще преминат през седмица на бавно развитие. Ще ви се наложи да изчкавате решения и действия на други хора, да коригирате някакви ваши минали действия и решения.

Коментари

Новини Варна