IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
00:11 | 7 май 2021
Обновен: 09:16 | 14 април 2024

Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Водолей

Мнозина ще се зарадват на добри финансови успехи

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 10 - 16 май - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се ангажирате по някакъв начин с проблеми на ваши приятели.

Вероятно те ще касаят техните семейства, а истината за това, което се случва там, не е това, което те ви споделят. Половинчата истина ви се казва.

Намесата в брака на семейните хора Водолей от страна на други хора ще е нежелателна и дори съмнителна откъм нейната добронамереност.

През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри финансови успехи, които благодарение на нечия подкрепа или общи действия ще постигнате.

През тези седем дни ще ви изненадат действията на хора, които познавате отскоро, или които не са ваши близки приятели.

Ще ви бъде трудно да прецените дали това, което те правят е във ваша полза или вреда и затова най-вероятно ще изчакате събитията да продължат да се развиват, преди да реагирате, да предприемете някакви действия или да коментирате.

През седмицата внимание ще изискват отношенията ви с хора, родени под земните зодиакални знаци, особено ако живеят в друго населено място.

Като цяло евентуалните затруднения или неприятности в дома ви ще имат временен характер и най-вероятно ще са вследствие намесата на хора извън семейството ви.

Младежите и девойките Водолей ще бъдат обект на нечии хитри действия, опити да ви въвлекат в ситуация, където ще бъдете лесно контролирани.

Мъжете ще разговарят или ще вземат решение свързано с бебе, с дете или с друг млад човек от семейството.

Жените ще са въодушевени от някои нови идеи и възможността за тяхната бърза и успешна реализация.

Коментари

Новини Варна