IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:05 | 15 май 2021
Обновен: 17:10 | 23 април 2024

Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Лъв

Бъдете разумни и предпазливи!

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица вашата емоционалност ще ви предизвика да реагирате прибързано на всяка новина, която ще получите.

Възможно е да имате пълно основание да се зарадвате за нещо, но също така е възможно да изпаднете в деликатна ситуация поради невярна или непроверена информация.

През седмицата ще възникне неприятен спор, който може премине в сериозен конфликт, с размяна на обиди, и да предизвика клюки и злобни коментари против вас. Бъдете разумни и предпазливи!

Влиянието върху домашните ви и семейни отношения на човек роден под земните зодиакални знаци, може да "премине границата" през тази седмица. Това ще ви накара да реагирате много категорично срещу подобен вид поведение.

Няма значение дали тази личност ще е ваш родственик, или някой друг.

Младежите и девойките Лъв ще имат седмица на важни изяви, изпити, представяния, вземане на сериозни решения за бъдещето.

Мъжете ще трябва много отговорно и коректно да изпълнят своите професионални или бизнес задължения.

Жените ще имат желание или възможност да пътуват, дори това да е на кратко разстояние. По важна е емоцията, а не дестинацията.

Коментари

Новини Варна