IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:07 | 15 май 2021
Обновен: 07:44 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Везни

Мнозина ще преживеят важно събитие, свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица някои от вашите приоритети ще са свързани с любовния ви или семеен живот. Много са вероятни конфликти по различни житейски теми, които ще поставят на някакво изпитание вашите отношения.

Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие може да се окаже твърде динамично дори за вашата емоционална натура.

През седмицата може да преживеете разочарование, свързано с лошото качество на техника или дрехи, които сте закупили преди време.

През седмицата мнозина ще преживеят важно събитие, свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена. То може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.

През тази седмица са вероятни промени в семейството ви, свързани с пътуване, преместване и други подобни събития свързани както с вас, така и с ваш родственик.

През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора. Те могат да дават представа, че притежават големи познания, или че имат контакти с известни личности, което да се окаже невярно или твърде пресилено като факт.

През тези седем дни ще ви разстрои неочакван инцидент, свързан с човек, когото познавате.

Тази седмица ще бъде важна за развитието на здравословен проблем (за тези от вас, които се намират в такава ситуация) и започнато вече лечение, чийто ефект вече усещате.

Тези от вас, които имат собствено дете, ще проведат разговор свързан с неговото бъдеще и неща, които предстои да бъдат направени в близките месеци.
Младежите и девойките Везни ще трябва да мислтя много и сериозно, преди да вземат каквото и да е било важно решение през тези седем дни.

Мъжете ще имат интересни отношения с представители на водните знаци Рак, Риби или Скорпион.

Жените ще имат много работа. Клюовата дума за вас е организация, следване на плановете и довеждането им до края в рамките на деня, за които са определени.

Коментари

Новини Варна