IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
00:08 | 15 май 2021
Обновен: 02:42 | 28 март 2024

Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Скорпион

Жените да внимават при появата на всяко едно здравословно неразположение

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица изненадата може да дойде чрез една непланирана придобивка за вашия дом или семейство.

Възможно е тя да дойде, благодарение на ваши роднини или приятели, но може да бъде благодарение и на ваши собствени действия и решения.

През тези седем дни ще ви изненада събитие или новина, свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер свързано с роднини, приятели, съседи или други познати.

През седмицата ще преживеете събитие или ще правите планове с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете до края на тази година.

През седмицата ще преживеете интересно събитие, свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели.

Като цяло през тези седем дни ще възникнат неочаквани или по-големи разходи, свързани с важни за вас или за семейството ви дела.

През този период от време на изпитание ще бъдат подложени ваши приятелски отношения, с хора които в момента живеят или се намират в друго населено място.

Тези седем дни ще са благоприятно време за уреждане на различни важни административни или финансови документи. Възможно е да обсъждате ваш бъдещ професионален или бизнес договор и др.

Младежите и девойките Скорпион ще имат благоприятно време за пътуване, за организиране на планове, свързано с образование, работа или друга важна причина.

Мъжете ще се наложи да бъдат стожерите в дома си, тъй като мнозина ще разчитат на тях.

Жените да внимават при появата на всяко едно здравословно неразположение. Не допускайте паника, но и не игнорирайте подобни сигнали.

Коментари

Новини Варна