IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
00:11 | 15 май 2021
Обновен: 10:42 | 10 април 2024

Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Водолей

Бъдете внимателни с примамливи предложения за лесни печалби

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 - 23 май - Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате със задачи, които ще имат връзка с жилището, където живеете или имот, който вашето семейство притежава. Определено ще вършите тези неща без желание, но ще бъде важно да избегнете всякакви усложнения или забавяния.

През тези седем дни ще имате усещане за неискреност или потайност в действията на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще търсите отговори на въпроси, ще наблюдавате внимателно за да се уверите дали това е истина или вие сте станали по-мнителни.

Бъдете внимателни с примамливи предложения за лесни печалби.

През тази седмица един разговор ще ви даде по-голяма яснота за вашите перспективи за развитие в образование, кариера или бизнес.

Младежите и девойките Водолей ще трябва да избягват всякакви рискове, екстремни действия или емоционални такива, с цел да докажат смелост. Младостта е лудост, но живота е дар. Внимавайте!

Мъжете ще търсят нови доходи за личния си или семеен бюджет, без значение дали това ще им донесе малка или голяма печалба.

Жените ще имат повече семейни задачи и ангажименти, но няма да сте сами при тяхното изпълнение.

Коментари

Новини Варна