IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
00:06 | 26 май 2021
Обновен: 23:38 | 28 април 2024

Хороскоп за 27 май 2021 - Дева

Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 27 май 2021 - Дева

Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте.Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утре трябва да избягвате споровете.

Щастливи числа: 41,8,21,6,14,46

Коментари

анонимен ( преди 2 години )
Всяка зодия има добри и лоши черти но лошото е ,когато някои ,от тях заплашват с убийство.Тогава те имат нужда от ЛЕЧЕНИЕ!!!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна